Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det händer alltid och för ofta ett liv ser sej själv misslyckat


släpp kniven


tar upp en kniv

för att ta sitt liv


skära och blöda

få ut allt det röda


tårrar som rinner

se ljuset som försvinner


ingen som ger sig en del av tröst

ingen som vågar låna ett värmande bröst


i blod på väggen skrivet \'förlåt\'

men snart rasar ner på golvet i gråt


att känna allt detta svidande

allt för att bli av med detta lidande




Fri vers av Rariel
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-05-21 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel