Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt till mittälskade barn barn saga


saga

som en liten ängel svävande till jorden hon kom
lilla saga som tog oss alla med storm,

hon är som en liten sol som bara stiger
och stiger med lätta vingslag tills hela
rymden fylls av sång

hennes ögon är som himmelen så
oskyldigt blå,

en liten flicka så full
av charm,

stänk av hav blommor
och vår, den djupaste grönska,
den varma jordens famn.

över blåa himmelen genom hjärtat mitt
far en stråle som gör mej ödmjuk varm
och öm,

först fanns du inte sen fanns du
som den ljuvaste älva i min dröm,

fast den är ju verklig den är
så sann,

tänk en ny stjärna tändes på
himmelen,

den växte och blev
den vackraste och bara för
lilla saga den brann.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 512 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-21 19:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-04-05

    ej medlem längre
Bokmärker denna!
2008-05-01

  Lilla My* VIP
Varm kärleksfull äkta kärlek till det lilla barnet!!
Spara i en liten låda och visa när barnet blir större*
2007-11-13

    Bodil Sandberg
sÅ UNDERBART VACKERT att jag smälter som smör i solsken!!!!!
2007-08-17

  Bjarne Nordbö
Precis vad jag behövde. Skön sak det här.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol