Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer som kom till mitt i natten... när sömnen inte ville infinna sg


Ängel

Ängel på väggen där
vem vakar du över i natten

Vingar vita
strålande av glans

Ett ljus så starkt
men så underbart behagligt

Ta inte med mig än....
jag är inte klar
.... inte än på länge




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 507 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-05-21 20:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fin dikt med ett skönt avslut !!! En applåd !!!
2008-08-12

  aol
så vackert bravo
2008-01-20

    Saulus
Nä, du är inte klar! Vår Herre ger oss sällan mer än vad vi orkar bära, och du tillhör de starka!
2007-12-26

    Lindizz
fina rader..tänkvärd text!
2007-09-10

    Cajsa
Fint skrivet
2007-08-26

  maria laakso
den här gillade jag :)
2007-06-10

  Ola Rydberg
Fin och filosofisk
2007-05-27

  Bissen
Åhhh slutet känns så hoppfullt... Det glädjer mig...
Mkt fint skrivet.
2007-05-22

    Mr.painter
Japp alldeles sant så ser det ut

Fångandet av det sista man ser mycket bra
Bra bra
2007-05-22

  * Ammi *
nej ... det tänkte den nog inte heller. ville kanske ge dig ro!
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen