Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se slutet

jag kan se slutet
när jag blundar
när jag sover
finns det alltid här

jag är så törstig
munnen känns så torr

frågar
visst går det fort
när löven väl slår ut
en morgon
finns de bara här

det blev en sista sommar
i alla fall så känns det så

ser månen ifrån klippan
där den speglas ner i vattnet
jag väntar på en vind
den som tar mig härifrån

ur evighet jag föddes
till evighet jag flyr




Fri vers av soulRebel_
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-05-21 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_