Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I duschen

I duschen

vill jag vara tvålen

som smeker hela dig

i detalj

och massera

varje del,

schampot som rör

vid ditt hår

vattnet som långsamt

sköljer över din kropp.

 

Och när du stiger ut

vill jag vara handuken.

 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 869 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-05-22 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varmt sensuellt beskrivet tumme upp
2020-03-08

  Stina Jonsson
Så otroligt vackert, om man ändå vågade säga detta till den person man verkligen gillar..
2011-02-23

  Nikolai Jungsin VIP
Man skulle nog bo i duschen..
;)
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson