Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Det svider till,smärtan kommer
Har gjort sig förtjänt av det
Ler, minuterna går
Armen blir sakta rödare, rödare
Först nu kommer Rädslan
Först nu kommer Paniken
Först nu kommer Ångesten
Nu svider det även i ögonen av tårar..




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 12:32



Bookmark and Share


  Bissen
Väl igenkännande... Både för mig och för många andra...
(Men i min värld kommer det tvärtom.
Rädsla, panik, ångest först.... Sen blod.blod... blod... Sen lugn. Inre lugn)
2007-05-22

  Havsjungfrun
aaj..det gör ont i mig också..
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel