Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill

 


Vi håller om varandra
håller varandra så tätt intill

Jag kysser dig på halsen
och du smeker mitt hår

Men du ser mig inte i ögonen

Och det är helt ok för mig
för du är min vän ändå

 




Fri vers av Anna H
Läst 595 gånger
Publicerad 2007-05-22 14:27



Bookmark and Share


  enkel
... blickenär nyckeln ... ändå....
2007-06-01

  Rachel Roth
din text väcker många frågor, vem är den som skyggar med blicken...?...och vart leder vägen..?
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H