Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heavy on my heart

Ditt leende,

dina ögon,

din mun,

allt DITT,

gör att jag går vilse ibland

bland alla minnen

då måste jag bita mig i läppen

komma på att jag ska öppna ögonen

då släpper det tunga greppet om hjärtat litegrann








Kom och befria mig...






Fri vers av Ms_Malin
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 16:30



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Mitt i prick. Bra
2007-06-12

    linneeas
du satta ord på min känsla, tack :)
2007-06-10

    Brell
Jag delar din önskan: Kom och befria mig

Bra skrivet!
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin