Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nothing\'s gonna change the things that you said, nothing\'s gonna make this right again..

jag vet inte varför
det blir såhär fel
helt plötsligt
det känns bara fel allting


jag önskar jag hade
kvar allt det jag
en gång hade
allt det som en gång vart jag
men allting det är borta sen länge
och jag vet inte ens längre vem jag är
jag behöver en förklarning
kan du ge mig den?

jag vill bara att allt blir bra
bra hela tiden och inte bara för stunden
men jag orkar ju inte kämpa
men jag vill inte ge upp
så hur blir det egentligen?

du lärde mig aldrig att flyga
fastän jag har vingar på min rygg
så lärde du mig aldrig hur man gör





och ibland saknar jag stunderna
som jag fick uppleva så mycket ett tag
jag vet inte vart föralltid tog vägen
men jag har ingen lust att ta reda på det
för minnen är minnen och även ifall jag vill
att allting ska bli bra
att du ska blåsa glitter på mig igen
så vet jag att det aldrig blir så igen
för du förstår inte längre nångonting

vart det skönhetsidealen som stal dig ifrån mig?
vart det behovet att vara som alla andra,
att vara normal som gjorde dig sånhär?
jag önskar att du var som du en gång var
fast jag vet att det aldrig blir så igen







jag behöver kärlek i min närhet
alltid och hela tiden
och du ger mig aldrig den
så hur ska jag kunna fortsätta kämpa för din skull?
säg mig, hur ska jag kunna kämpa för din skull?


















I try not to think about the pain I feel inside did you know you used to be my hero?
all the days you spent with me now seem so far away and it feels like you don\'t care anymore..




Fri vers av aldrignågot
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-05-22 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot