Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är tid finns den


minut för minut

livet är en gåva jag bara är,
varje minut som går
är lika nya fast du är gammal
som föddes i går,minuten
dör aldrig för den har aldrig
blivit född,idag i morgon i går
det spear ingn roll för det är
alltid just nu som består.




Fri vers av aol
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-22 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant tanke.
2012-07-24

  Lasseman VIP
Ögonblickets tanke.. du är fantastisk min vän och så vis.. broder kram och applåder
2009-04-08

  friheten
Tänkvärda rader!!!
2008-12-12

  Lotti
så sant som det är skrivet
2008-11-08

  friheten
så bra sagt!
2008-07-12

    ej medlem längre
Kloka ord från en klok man.
Ord som bara får innebörd
för den som har livserfarenhet.
2008-05-01

  Sadhistory
Kloka ord
2008-01-11

  Emilia Berg
Mycket kloka ord för varje minut vi tar oss tid och läser dina rader.
2007-09-02

    Bodil Sandberg
Sannerligen klarsynt...och synnerligen klokt och sant...att vara i Nuet är det bästa man kan göra...dina ord anammar jag till fullo och tar den som favvo eftersom den helt och fullt talar ur ett öppet och varmt hjärta !!!!
2007-05-26

  Bjarne Nordbö
Ack så sant. Litet och vackert. Bra.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol