Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla går vi väl och bär på ett begär, vad det än handlar om är högst individuellt..


*Syndigt gott*

Jag kände behovet, det var som ett sug som jag liksom inte kunde slita mig ifrån oavsett vilken otrolig muskelkraft jag gick och bar på eller hur stor vilja jag hade att försöka avstå..

Tungan kändes torr och vätskeberoende..inte på grund av att den inte fått tillräckligt med vätska utan i längtan efter mitt speciella begär. I mitt fall gällde det efter lakrits. Jag spatserade i affären och fick se den där magiska påsen med \"Svarta Katten\" och en röd lapp där det stod 5:- Det kändes liksom lockande och inte alltför syndigt då priset var sänkt..Köpte påsen och har suttit hemma och ätit upp större delen av den. Mitt behov är stillat och mer än det(i alla fall för stunden)..men nya behov kommer efter det att man fyllt ett annat..Det avtar inte.

Varför är det så? Vad ska man göra åt det? Kanske bör man stilla sina begär genom goda tankar och uppträda som en nunna eller munk i hinduismen och buddismen. De har ju närmast inga behov förrutom att nå karma och nirvana.

Men här sitter i alla fall jag kristen med en nästintill uppäten lakritspåse, som jag köpte till extrapris. Jag ler och känner mig tillfredsställd. Som sagt för stunden:)




Dagbok av Sariz88
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-05-22 21:21



Bookmark and Share

  Sariz88
Sariz88