Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen



Hur högt kan jag älska dig
utan att förgås?
Hur långt kan jag driva mig
i kärlekens skenande störtlopp
utan att störta och falla?
Hur långt kan jag driva
mitt eget självplågeri
i den gränslösa kärlekens
oemotståndliga ursinnes- och vansinnesdrift?
Det är just det infernaliska kruxet,
att kärleken har inga gränser,
utan det må bära i evighet
eller inte alls.




Fri vers av Aurelio
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 21:33



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Väl ordat om passionens eviga gåta.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio