Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En innerlig dikt






snörar ihop utslitna ord
och allt vi vill göra
är att dela simpla tankar

den kittlande vinden blåser idag
och överger gårdagens undergång
den skrattar med dig
nu lever vi

men den där incidenten torterar dig
det är just därför detta är ett farväl

bara sådär
lämnar ingenting bakom
bara delar med dig
snart skall vi inse att det var allt
sorgen rinner ner längs kinderna
förvanldas till en flod av tårar

irritation och en gnutta ensamhet
vad är det som händer med oss?
vi lever inte i en pjäs, du vet
\"hej, hur är det?\"
den rösten.. även om vi vänder oss om
så är ingen där
och det är därför vi skriker med rytande röster

men trots det så når våra röster ingen
det är just därför detta är ett farväl

och så skall tiden passera igen
delar den endast med dig
snart skall vi inse att det var allt
sorgen som rinner ner längs kinderna

blir en innerlig dikt




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 00:58



Bookmark and Share


  aol
så nära
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP