Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med ord som skapar känsla


I evighetens land

Se dig springa

Se dig gå

Hör dig vissla

Hör dig tissla

Känner dig nära

Känner dina kära

Vet ditt namn

Vet om din famn

Kan inte sova

Vill inte vakna

Har förstått

Kommer aldrig begripa

FAST

Tror du älskar

Tror du hatar

Kanske vi möts igen

Kanske vi föds på känn

i evighetens land

 




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-05-23 15:36



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Den du! Underbart vackert hela dikten igenom...Egentligen blir jag allergisk av att uttala ord som \"underbart\" och vackert\" (de kan vara intetsägande) men är glad att de finns för nu behövde jag dem!
Du uttrycker dig med ett känslospråk som promenerar rakt in i hjärtat.

/E
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg