varken då eller nu..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varken då eller nu...


Innanför prästkappan når ej moralen..

 

 

tösen hette ju Anette

hon som jobba´ på bordellen

skön och rätt så fint kokett

när hon neg där inför prällen

 

han som va´en riktig sprätt

för han kalla´na för Ellen

torka bort sin pannas svett

bjöd så henne karamellen

 

fast det var ju en baguette

ja, det trodde ju han prällen

och av fin och kunglig ätt

när han låg på dyschatellen

 

så vår tös - du vet, Anette

sa - få se på kantarellen

den känns liten och så lätt

ja, som rena bagatellen..

 

prällen - han som var en sprätt

surna till och sa - mamsellen!

den är skön och ack så rätt

har gjort nunnor sju på smällen

 

tösen tänkte - jag har sett

och nog känner jag modellen

fast jag önskat en kadett

får jag nöja mig med prällen!

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 23:03



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej hahha du rimmar som bara det du och denna är ju riktigt rolig
:-)
Lena
2007-07-14

  Lilla My* VIP
Härlig takt absolut o roolig kantarellkaramell så här mitt i natten!!
*Applåder o visslingar***
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
bra taktkänsla i den här. kreds för det,
o en tankssnuskig historia ;)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol