Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en kaotisk dag på jobbet idag. Jag bestämde mig för att så här får den INTE sluta! Hjärnan började arbeta. Jag ville skriva nåt fint, en längtan. Något för oss alla.


ett fint minne

Stig upp
Tiden är för dyrbar för att sova bort.
Drick ditt morgonkaffe
gå barfota i gräset
NJUT!
Låt denna morgonen bli ett fint minne.


Gå en härlig promenad i solen.
Ät lunch i en glänta på en utbred filt.
Titta på myrorna som flitigt arbetar.
Lukta på liljekonvaljen
lyssna på fågelsången
Bli ett med naturen...
NJUT!
Låt denna dagen bli ett fint minne


Ta på dig en tröja
Sitt ute och se solnedgången
Se dagen bli natt.
Allt tystnar.
NJUT!
Stjärnor som gnistrar långt där uppe.
En undran om det finns mer liv?

Låt detta bli ett fint minne.
Ett minne bara för oss.
Livet är till för att njutas




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 18:52



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ofta glömmer vi det här. Fint grepp här och bra ordval som nödvändig påminnelse. Kanske det vackraste ordet svenkan har: \"njut\".
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen