Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrimsfärd



Detta jordeliv
är allas vår pilgrimsfärd.

Vi vandrar alla
längs breda landsvägar
och ensliga skogsstigar.
Ibland går vi i cirklar.

Vårt sällskap skiftar,
möten uppstår
och vi skiljs åter
vid nästa vägskäl.
Ibland vandrar vi
ensamma.

Men alla är vi människor
och alla har vi samma mål:
den plats där vägen tar slut,
den plats där livet tar slut.




Fri vers av Anna H
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-03-12 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H