Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryggare kan ingen vara

det glittrar över sjön som om de vackraste snöflingorna
lagt sig som ett täcke över vattnet
himelen ovanför skyddar från allt där ute
finns här som en vakande famn
omsluter mig




Övriga genrer av ettjag
Läst 533 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-23 20:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvliga ord.
Applåd!
2008-04-12

  Maria T
Gott att vara omsluten av en
vakande famn.
detta ger trygghet.
Mycket fint skrivet
2008-03-07

    ingvar VIP
Vackert.
Ingvar
2007-11-23

    goggi
en älskad lugnhet
2007-05-30

  Nikolai Jungsin VIP
Ett lugn.. en trygghet
myser
2007-05-25

    lillapoeten
Den trygga himlen.. Såå vackert! You are my favourite!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag