Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd för vad vi blir

jag är rädd för vad vi blir
när du blir något annat
finns det fortfarande ett presens i oss?
ett jag och ett du, i ett vi?
finns vi fortfarande i ett varandra?
för jag ser dig inte längre
känner inte
och jag är rädd för vad vi blir
när du blir något annat




Fri vers av ettjag
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag