Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har dansat på barfotaängar

Jag har dansat på barfotaängar och sprungit på tidlösa stigar
Jag har blickat ut över de lugnaste vatten och sett platser som inte rymmer ord
Jag har gått i förtröstansfulla skogar och hoppat över porlande bäckar
Jag har tappat andan på platser utan begränsningar

Och ändå når jag inte över trätopparna, jag vet inte vad himlen döljer och jag kan inte se bortom horisonten.





Fri vers av ettjag
Läst 939 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-21 18:30



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
så jäkla vackert om livets gränslöshet. jag tänker på barndom, frihet och rymd. behöver det här just nu...
2010-01-23

  Sofia Hansson
Fin dikt ! :D

Gillade den jätte mycket ! <3
2010-01-17

  Tove Meyer VIP
det här fick jag rysningar av. det var länge sedan jag läste något som berörde på ett sånt självklart sätt....
2009-11-05

  Kristina Wallbing
Detta är mycket fint! Lyriskt välskrivet men kanske framförallt insiktsfullt.
2009-09-25

  Lina Olivia
Hoppfullhet och härlighet! Vacker läsning. Poesi!
2009-08-26

  Ingmar Hård VIP
jag tycker detta är vackert och moget.
Att dansa på barfotaängar är god poesi.
2009-08-26

    Nicklas VIP
Det var längesen man fick läsa något nytt av dig.

Men du kan fortfarande skriva väldigt vackert och måla fina bilder med dina ord.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag