Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här blev bara till en gång för år sedan. Jag minns inte alls vad den kom från. Men den talar om svek,tillit och hopp tror jag.


titel

snudda lätt vid mitt medvetande
och fly sedan
likt fåglar över broar
rör ömt mitt hjärta
och sedan försvinna som morgonens dagg

grip mig hårt och säg att du stannar den här gången




Övriga genrer av ettjag
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 22:34



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känns som om att du rör mitt hjärta med dina ord.
Kort, men väldigt fint!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag