Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmpf..

jag bär på en känsla utan ord
eller en känsla med alldeles för många ord
och jag kan inte tyda och jag kan inte läsa
och jag går inte ihop med mig själv
vart jag än står så blåser det från alla håll
det är som att gå i en labyrint

kan ingen skaka mitt huvud tills allt hammnar i ordning,




Fri vers av ettjag
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag