Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Rabiata.


Lager efter lager


Skala mig intill
Kärnans safter

Dra mina lager
Som förgiftade

blad

Berör min kärna




Fri vers av Neal
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-05-24 00:32



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Du uttrycker det fint, denna önskan att bli berörd och sedd.
Lena
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal