Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöhetsfaktorn

Den är trög
Så trög
Att den lika gärna
Kan sluta här




Fri vers av lifeforce1
Läst 583 gånger
Publicerad 2007-05-24 10:41



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Gärna för mig! Slut nu.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1