Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kristen tro

Kan bli en framgångs saga
Med mirakel efter mirakel
Och frälsta ögon
Och världsförbättrande händer
Och ett liv av hopp
Men det är fortfarande en karusell
Där ansvaret inte behöver synas
Kraften inte behöver erkännas
Där biljetten behöver köpas
Friheten inte behöver mötas
Och rädslan för det outtalade jagar
Och rädslan för att inte bli godkänd hetsar
Och rädslan för de okristna hägrar
Vad synd…




Fri vers av lifeforce1
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1