Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som haglar ur din mun...

Orden som haglar ur din mun
skjuter mig, träffar och
skadar mig.
Vet du hur ont ord kan göra?
Mer ont än om du skulle höja din hand för att slå till
men jag antar att det är det du vill...
Att det ska gå rakt in i mitt hjärta,
att orden ska äta upp hela min själ,
likt små rovdjur
in i huvudet, likt fästingar som
gnager
äter
förstör
fräter
sönder mig.
Jag visar inte att det blöder
vilket inte behöver betyda att det gör
mindre ont.
Tvärtom
Orden våldtar och spränger mig
fast nu känns det tomt.
Över
Behöver
Ingenting.
Jag undrar om det kändes bra för dig
när du kastade orden ur din mun
med avsikten att döda mig?




Fri vers av Mimmi17
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-05-24 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17