Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du så ljuvlig för mig, säg?

Mitt föremål för kärlek!
Mitt liv, min längtan och njutning...
Älska med mig, älska mig, älska mig ännu mer!
Så att livet aldrig tappar sin tjusning...




Fri vers av Mimmi17
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text om kärlekens absoluta betydelse

RESPEKT
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17