Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


Själavandring.

för varje älskad själ som lämnar jorden
skapas ett tomt rum,nån som älskade, någon
som ville dej väl.

vem,var, eller vilken,livet
blir aldrig mer som det var,
till slut så ensam du är,
alla är borta,var och en
i ditt hjärta du höll så kär.

alla är borta du står
där så ensam kvar,
från himmlen regnar
tårar du ropar men
av din ångest inget
svar,

man får en känsla så
liten såensam så svag,

ge mig mod,ge mig vingar
att lämna marken,
i ditt hjärta stort och ömt
bor alla du kände och aldrigglömt.

bara sväva,flyg och vänd dig icke om
och någonstans någon gång
lovar jag dig att du träffar alla dom
som du höll så kära nere på jorden en gång.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-24 21:24



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Sårbar vacker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-24

  friheten
Vet inte vad jag ska säga, så bra skriven

\"för varje älskad själ som lämnar jorden
skapas ett tomt rum,nån som älskade, någon
som ville dej väl.\"
2008-06-20

  Eline.P
Mycket fint skrivet om den stora Sorgen... känslor som vi alla möter förr eller senare. Ingen kommer undan. Jag tycker särskilt om sista strofens hoppfullhet och löfte om ljus. Vi behöver nog dessa tankar för att orka.
2007-06-06

    Bodil Sandberg
Det är mycket sorgset det här..tungt tungt...och mycket gripande om sorgen inom...kram
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol