Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fakiren - I.

I.

Lite närmare kunde du komma

Du snuddade mig oavsiktligt

Allt jag vill är att du ska lyfta upp mig i dina enorma armar och ta mig hem




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson