Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ducka så länge de går...


Onaturligt val

Skulle du funnits till bror?
om evolutionen fått verka
skulle du andas idag syster?
om naturens urval fick härja fritt

Väg rätt mot fel på sjukhusvåg
det kortsiktigt goda och långsiktigt onda
mot
det långsiktigt goda kortsiktigt onda

Jag är allergiker och närsynt
jag borde egentligen kastreras

Vad tycker de ännu ofödda?




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-05-24 23:05



Bookmark and Share


  PPQ
en stark och viktig text betydligt fler borde läsa det du skriver
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand