Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagspretto


Girigkramp

Så länge du väntar på rätt väder
kommer det alltid att regna

Jag har tappat riktning i mitt styre
sugit anden ur mitt syre

Yttre hav hotar inre sjö
bittert salt torkar ut oss
när du släpper ut all skit på mig
växer jag försurad igen

Allt kommer till oss
när vi kan ge bort det vi har
livet börjar för de
som orkar födas varje dag

Fakirer av födslovåndor
mästare av smärtans alkemi
släng mitt frånvändsopium för sövning
slå upp ett liv utan bedövning




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 590 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-16 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan, du kan verkligen sätta fingret på saker samtidigt som du ledigt kör tummen i ögat på alla oss vardagsromantiker!

"Du släpper ut all skit på mig
och försurad växer jag igen"
Hur väl känner jag inte igen vardagens energitjuv i dessa dina ord!?

"Allt kommer till oss
när vi kan ge bort det vi har"
Petmesig skulle jag vilja säga att vi goda västerlänningar har väldigt lätt att ge bort det vi inte har...

Och ah, "Släng mitt frånvändsopium för sövning
slå upp mig ett liv utan bedövning "
Ett tu tre hinner verkligheten ikapp och man halkar utanför förnuftets snäva cirkel av banaliteter och kastar en in i ett sammanhang där det krävs att man är med och offrar något. Men jag undrar hur bartendern ser ut när han slår upp ett glas liv utan bedövning...
2012-01-01

    ej medlem längre
Så länge du väntar på rätt väder
kommer det alltid att regna

bra ord att ha med sig på vägen!
2011-10-15

  Anira
livet är underbart...Tack
2011-04-17

  madinsane
du är fan så mycket större än det.
2011-04-17

  Cefsere Bardiqi Domi
Underbart!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand