Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig riddare

Jag har förlorat min ålder
har ingen aning om var jag är
kulisser rämnar runt om
årstiderna är körda i mixern
till en oåterkallelig inseparabel sörja

Drömmarnas bäst-före-datum
är sedan länge passerade
förvandlade till osande stinkande härdar
som sprider ett gift som dödar sakta

Sekunderna samlas på kärlväggarna
kloggar alla flöden
baklänges ur dåtiden
går jag mot ett inget kvar
där jag aldrig fick vad jag ville ha

Dina Gud-formade ögon
kan få mig att glömma
men aldrig förlåta

Mig själv




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 490 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-28 00:37



Bookmark and Share


    Shush
Känns först skämtsam i tonen men ju längre man läser ju mer allvarliga blir orden. Bra!
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand