Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askfat

Man kan drunkna i mörker
kvävas av sitt eget blod
knockas av pulsslag

Mina handlingar är symptom
men livstid är bara några år
det vi ger är vad vi får

Rättvisans slöa egg
hugger blint omkring sig
kapar kontakten till ett liv

Född märkt?
pre-disponerad för ondska?
frön blir träd
alltid skymmer de någons utsikt

En förbrukad själ
i en kropp kemiskt slut
ett utbränt hem
av släckt kol

Men drömmen är en önskan att nå
på tå kanske nå
en känsla av att få se
ett glömt gnistregn
över himlen inom




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 17:29



Bookmark and Share


  PPQ
äntligen en text från dig så känner jag spontant då jag ser att du publicerar och jag blir aldrig besviken, inte heller denna gång
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand