Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exorcism 1a

Vart jag mig i världen vänder
guld blir till aska i mina händer
bränd lekamen låt mig gå
ömsa skalet
stryp den ton
som stjäl
min goda vibration




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-16 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och vart jag mig i sängen vänder
står en lus med svarta tänder...
2012-01-01

  Anira
du vibrerar ...det lever......
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand