Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva låta dö

Avmystifierade hjältar
statyer av skelett
ihjälslagna myter
korten på bordet
avslöjade
själv
blöta av besvikelse

Spännande vanföreställningar
avklädda in på verklighetens bleka skinn
djupa rynkor, trötta suckar

Nuets vibrationer
har bedarrat
Framtidens skog
ligger stilla
tyst och mörk
ungdomsögat ser ej mer
årsringar reser murar

Jag letar efter hungern
mätt på allt




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-18 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man åldras med erfarenheter och skinnet lägger på ett extra lager på läderhuden.
Justa ordspel och formuleringar.
"Nuets vibrationer
har bedarrat
framtidens skog "
klipper de fetaste vingar.
2020-06-06

  bibbi ahrnstedt
Tack, sorg och besvikelse kan förstås, vackra rader.
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand