Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man inte får den man älskar får man älska den man får...eller...får


Till min älskade

du är dyrbar, ingen billig liten slampa
helt ovärderlig när vi var ute och campa
trogen som en hund och mjuk som ull
blir inte arg, ens när jag kom hem full



du säger inte så mycket bara gapar
allt jag ger dig du glupskt bara lapar
jag skäms ändå lite över din existens
lustigt förresten att du aldrig får mens



bli inte rädd jag ska dig aldrig försaka
kanske någon gång vill jag dig raka
du är så söt och fin att jag fäller en tår
du är mitt egna lilla mjuka gummifår...















(ähh skoja bara :) gummifår har ingen päls man kan raka)




Fri vers av Casca
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-05-25 15:49



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
haha..rolig..du lyckades nästan lura mig där..=)
2007-05-25

    johanna1234
Haha den var kul! Eller bara knäpp kanske... Nej men den var skoj :P
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Casca