Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla

Alla har vi väl tänkt?
Alla har vi väl hoppats?
Alla har vi väl lyssnat?
Alla har vi väl ångrat?
Alla har vi väl glömt?
Alla har vi väl missat?
Alla har vi väl drömt?
Alla har vi väl chansat?
Alla har vi väl felat?
Alla har vi väl saknat?
Alla har vi väl önskat?
Alla har vi väl gråtit?
Alla har vi väl skrattat?
Alla har vi väl gissat?
Alla har vi väl insett?
Alla har vi väl förlåtit?
Alla har vi väl älskat?
Alla har vi väl varit olyckliga?
Alla har vi väl varit lyckliga?
Ja, alla har vi väl levt livet?




Övriga genrer av vinternatten
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-05-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten