Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrevs ungefär 1987 när jag var 18 år och har hängt med sedan dess som ett tänkvärt stycke.


Om kärlek

man kan lyssna
utan att höra något
man kan titta
utan att se något
man kan tala
utan att säga något
men man kan inte älska
utan att känna något




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-05-25 20:56



Bookmark and Share


  Pernilla Fredriksson VIP
Du har rätt, mycket tänkvärt.
2007-10-02

  lou_lou
Mycket fin! Mycket sanna ord som alltid kommer att vara det.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson