Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrevs 1987 och blev sedemera en sång med tre verser. Sången omgjord till diktformat ligger här i sim helhet och heter \"Du och jag\"


En dikt om kärlek

kan du titta på mig
och känna frid
i ditt hjärta och i din själ
kan du titta på mig
och känna lycka
och att du är kär
kan du titta på mig
när jag sover
och känna att du är trygg
kan du vakna hos mig
en morgon
och säga att allt är okej




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-05-25 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson