Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min hund som gick bort under vardagsrumsbordet en tidig morgon.


Att aldrig kunna ses mer

att skiljas
om så bara för en kort tid
är svårt
att mötas
om så bara efter en kort tid
är svårt
att skiljas
och aldrig kunna mötas
är ett helvete




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-25 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson