Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till toner för tondöva
uppskruvat på 11van
cause "it's one louder"



Carpe Noctem

Tillbaks i sadeln igen
för att ösa på över slätterna
så dammet yr och svetten sprutar ur porerna
vi jagar solnedgången på flykten
och duar natten vår gamle svarte vän
på vida färden

sätt fyr på lägerelden
släng in allt gammalt bagage
häll på bensin och kasta första stickan
langa hit en burk!
bubblig malt
välkommen i min strupe
i breda vårfloder
skramliga riff på tinnitusvolym
välkomna i mina hörselgångar igen
skit i produktionen
vi vill har rasp å grovt skrovel
så att det känns
ingen polerat jävla mjäk
fräs på!
blås rent!
veckors grubbel
slit upp
ankare av trubbel
skål ta mig fan
mera bubbel!




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 22:35



Bookmark and Share


    Bim
Rätt,-fullt ös,-bort allt grått och mjäk,-kör så det ryker,-bra text.Hälsn.Bim
2007-05-26

  Kameleont
När jag började läsa såg jag riddare framför mig, från en svunnen tid. Sakta men säkert förvandlade texten riddarna till svartklädda rockare. En text som satte igång bilder i mitt sinne, vilket en bra text ska göra. En text som tilltalar mig på något sätt jag inte riktigt kan förklara. Hur som helst så gillas den :).
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand