Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket


En blick
flödande energi

Ett ögonblick som förändrar ett liv
som om ödets agenter kommenderar en
från ett spår
till ett annat

En blick som stryper meningslösheten
och absolverar gamla ruttna livet

Ett ögonblick som gör det nästföljande begärligt
som om livet har fått
en mening




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 583 gånger
Publicerad 2005-03-13 13:40



Bookmark and Share


  Almaz
Känns igen..

Mycket vackert och berörande..
orden
pulsen
spänningen
Jag kan verkligen känna detta förtrollade ögonblick när jag läser din dikt..

Otroligt bra skrivet!
2005-05-05

  HaBiBi
mycket vackert!!!
2005-03-18

    ej medlem längre
Och större för varje gång man läser den.
2005-03-13

    ej medlem längre

2005-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah