Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga vingar


Stanna där borta
Utanför min glasbubbla
Peta inte på mig
Jag kan gå sönder
Mina vingar är trasiga
Jag är sjuk
Det gör så ont

Stanna där borta
På andra sidan muren
Jag är skör, skörare än glas
Jag gör mig illa på skärvorna
Jag får inte dö

Stanna där borta
I den andra världen
Ropa inte på mej
Jag går åt motsatt håll
Jag vill inte se dig mer
Försök inte laga mina trasiga vingar
Jag har äntligen kraschat




Fri vers av Allexandra
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-03-13 15:11



Bookmark and Share


  nea.
Riktigt bra !
2005-04-25

  Bellabella
Jätte fin.
2005-04-25

  kath
fint skrivet
2005-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra