Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om sökandet


Slumpvist strövar vi som kokande vattenmolekyler
sökandes efter något utöver det vardagliga

utan att egentligen vilja se
eller acceptera
något bortom det förväntade




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-03-13 15:47



Bookmark and Share


  Liebestod
Träffsäkert och bra.
2005-06-12

    ej medlem längre
och koncist. Jag gillar mycket molekylbilden!
2005-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah