Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Mitt Unga Hjärta


Jag vill bara hoppa ned i ett land full av drömmar,
Som jag försöker förverkliga på egen hand
När jag vaknar upp på en grå januarimorgon,
Och solen gömmer sig bakom alla dessa grå
Tjocka molnar i skyn

När jag vill låta mitt långa hår falla över mina skuldror
Och se bakåt över axeln för att se minnen som
Båda sprider lycka och olycka som klöser
Minnen som faller ned i en gråsmutsad pöl

Samtidigt vill jag lägga mina drömmar
I någons hjärta för att låta den förverkligas
Tillsammans med mig på landet
Där finns det full av våra drömmar

Vill du se dina drömmar i mina ögon
Och jag vill se mina drömmar i dina
För stunden, då världen stannar

Jag vill låta mitt långa hår falla över mina skuldror
För att se bakåt tillsammans med dig, se det onda försvinna,
Med dina varma händer på min bleka rygg, ditt bröst hamnar
Mitt huvud senare på för att känna din puls och se det onda ha tynat bort
Och delar mina andetag med dina som är blott en dröm

I mitt unga hjärta




Fri vers av iambleeding
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding