Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Jag vill sjunga för orättvisorna i världen

för att få ett stopp på det

för att det ska bli lika för alla

för allas rätt till mat för dagen

för allas rätt till frihet

och en trygg famn att vila i

oj då, jag kan ju inte sjunga
...men jag har faktiskt en röst!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-05-27 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen