Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna

Ur nattens mörker

morgonen sakta kryper fram med ljus

kommer med med en ny dag




ur askan

ett nytt liv vaknar...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen