Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iklädd bästa gåbortskostymen
för gå bort ska vi



Tacktal

Å herre gud (Jesus farsa)
jag har ju inte förberett något
trodde ju inte jag skulle…
men jag vill tacka juryn
som valde mig
bland farsans alla simmare
och min flickvän
hennes pojkvän
och deras respektive

Få se, jag kanske har en fusklapp…
nähe...
men tack!
alla oönskade barn
som ändå brinner i luften
alla som visat mig
genom sina exempel
hur mycket man kan göra
och hur man absolut inte ska göra
alla som har det sämre än jag
och de få som har det bättre
alla som sagt hej
välkomnat mig in
i alla möjliga länder
i alla sällskap
Ni vet inte vilka Ni är
men Ni är fantastiska

Alla aborterade foster
som med sin frånvaro
lättar på konkurrensen
jag vill tro
att Era dagar kommer

Ni som slog mig
du som dumpade mig
dig jag mobbade
du som inte kunde släppa mig
du som lärde mig…

Till sist så vill jag be just Dig:
känn efter
hur du dog senast
för du vet
att du vet

Djupt inne
finns det registrerat

Tack!

[vart tar jag vägen nu?]




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 22:04



Bookmark and Share


  PPQ
jag har läst lite av dina verk som allra hastigast.... I love it och vibbarna....så coolt... död mans hand? är inte det en pokerterm? Ha det bäst
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand