Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar att skriva rubriker

låt mig gå i bitar
det blev fel en gång till
jag håller på att drunkna
men jag vill inte skrika på hjälp
kan du pussla ihop mina bitar
kan du få mig att bli hel?



din mun är stängd
och dina ögon säger ingenting
säg mig, när hamnade vi här?


jag ska ta mig härifrån
dit aldrig någon annan når
för att undkomma döden
vill du följa med?
vill du följa med?









if you were here if I was there
if you were here Today, this day




Fri vers av aldrignågot
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-05-27 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot