Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi gör som vi vill och vi får vad vi förtjänar.


Människans tanke


människans tanke
så liten och obetydlig
men ändå så svår
att förändra
människans tanke
så stor och allsmäktig
men ändå så lätt
att bortse från




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-28 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson